Üdvözöljük a Route Control Informatikai és Szolgáltató Kft. honlapján!

A Route Control Kft. elektronikai fejlesztésekkel, jármű-felügyeleti szolgáltatásokkal és egyéb felügyeleti, ellenőrző szolgáltatásokkal foglalkozó cég. Jelen szolgáltatásainkkal három éve vagyunk jelen a piacon, de több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk elektronikai fejlesztések, járműkövetés területén, a járműkövető rendszernek köszönhetően mélyreható tapasztalataink vannak a GPS helymeghatározás és a GSM, GPRS adatátvitel területén.
Egyik fő ágazat a saját fejlesztésű GPS alapú járműkövető rendszer további fejlesztése, gyártása, üzemeltetése. Magyarország meghatározó fuvarozó cégei közül többen is a mi személyre szabott szolgáltatásaink segítségével koordinálják flottájuk működését. Részletesen a referenciák menüpont alatt tájékozódhat!
Vállalkozunk elektronikai rendszerek komplett tervezésére, kivitelezésére, hardver- és szoftverfejlesztésre. Különösen nagy gyakorlatunk van PIC mikrokontrollerek programozásában és mobil adatátvitelben. Kezdve a prototípus gyártástól a szériagyártásig sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Egyedi fejlesztést, gyártást is kínálunk! Ön elmondja, mit szeretne, mik az elképzelései, és mi konkrét javaslatokat adunk, segítünk önnek a legjobb, leghatékonyabb megoldást megtalálni.