ŐRJÁRAT ELLENŐRZŐ
 
Mit nyújt önnek szolgáltatásunk?
 
Őrjárat ellenőrző szolgáltatásunk segítségével irodájából vagy akár otthonából bármikor nyomon követheti őrei munkavégzését! A jelenleg forgalomban lévő többi őr ellenőrző rendszerek hátránya, hogy időnként mindenképp ki kell menni a telephelyre, ki kell olvasni, elemezni kell óriási táblázatokat. Ez rengeteg idő és energia ráfordítást igényel. Arról nem is beszélve, hogy ha megtelt a memóriája, nem is működik tovább.
Mi nem csupán egy készüléket kínálunk, hanem egy komplett szolgáltatást! A Route Control őrjárat szervező, ellenőrző szolgáltatásunkkal nem kell kimenni az összes telephelyre és eszközöket kiolvasgatni, nincs szüksége speciális programokra, laptopra, alkalmazottra. Önnek mindössze egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre van szüksége. Ennek köszönhetően bármikor, bárhonnan nyomon követheti őrei tevékenységét, sőt bármikor beavatkozhat az őrjáratok indításába, átszervezheti azokat az irodájából!
 
Mit nyújt megbízóinak, ha ezt a szolgáltatást válassza?
 
Napjainkban a megbízók felől is egyre gyakrabban elvárás, hogy dokumentációt, hiteles bizonyítékot kapjanak az elvégzett munkáról. A Route Control őr ellenőrző rendszer segítségével ez is biztosítható, a megrendelő minden reggel egy színes, táblázatos e-mail összefoglalót kaphat az őrök munkájáról.
 
A rendszer működése
 
            Az őrzött telephelyen ellenőrző pontokat telepítünk (3cm átmérőjű műanyag korongok), melyek passzív alkatrészek, semmiféle vezetékezést nem igényelnek, a készülék rádiófrekvenciás kommunikációval olvassa ki az egyedi azonosítóját, amikor az a közelébe kerül. Ezek úgy kerülnek telepítésre, hogy rongálás nélkül nem lehet eltávolítani, így biztosítva, hogy nem szabotálható a rendszer. Az őröknek a készülékkel (csekkoló) ezeket az ellenőrzőpontokat kell végigjárni, amikor a készülék fény- és hangjelzéssel erre utasítást ad.
Az őr indításáról, a pontok leolvasásáról a készülék egy GSM modem segítségével GPRS kapcsolaton keresztül azonnal továbbítja ezeket az információkat egy központi szerverre, ahol tárolódnak.
A rendszer automatikusan minden reggel a megadott e-mail címekre egy összefoglaló levelet küld az előző 24 óra kiértékelésével. A szabályosan teljesített őrjáratok zöld színnel, a késve teljesítettek sárgával, a kihagyott, vagy nagyon nagy késéssel végrehajtott őrjáratok piros színnel vannak kiemelve. Így egyetlen pillantással leellenőrizheti alkalmazottait!
A nap 24 órájában bármikor interneten keresztül beléphet a rendszerbe, és ellenőrizheti akár hónapokra visszamenőleg az őröket, akár nyomon követheti az aktuális őrjáratot.
Ha kívánja, azonnal megváltoztathatja az őrjáratok időbeosztását. Lehetőség van fix indítások megadására napi/heti bontásban, vagy bizonyos paraméterekkel rendelkező véletlenszerű indítási értékek beállítására. Kérésére természetesen segítünk a készülék helyes paraméterezésében.
            A központi szerveren adatai a lehető legnagyobb biztonságban tárolódnak, hibatűrő háttértárolókon. Így egy esetleges hardver meghibásodás esetén nem vesznek el az adatok. Ha esetleg a teljes szerver meghibásodik, akkor egy vele párhuzamosan működő tartalék szerver veszi át a funkciókat, melyeken szintén valós idejű adatbázis tükrözés működik, így ön az egészből nem is vesz észre semmit, zavartalanul használhatja szolgáltatásainkat!
 
Őrök azonosítása
 
Előfordul, hogy egy adott telephelyen több őr dolgozik, ekkor lehetőség van megkülönböztetni, hogy melyik őrjáratot ki teljesítette. Ebben az esetben minden őr kap egy kis kulcstartót, ennek leolvasásával kezdi meg az őrjáratot. Ebben az esetben ön név szerint láthatja, hogy ki teljesítette az őrjáratot.
 
Munkaidő nyilvántartás
 
Egy ilyen rendszer esetén felvetődig az igény, hogy azt is tartsuk nyilván, mettől-meddig dolgoztak az őrök. A készüléken található két gomb, mely segítségével az őr az egyedi azonosítójával (kulcstartó) rögzíteni tudja a munkaidő kezdetét és végét. Így a webes felületen ön egy táblázatban megtekintheti a munkaidők alakulását, havi összesítéssel.
 
Egyedi igények
 
Ha a fent ismertetett funkciókon kívül egyéb ötlete, kérése van, keressek fel minket, igyekszünk az önnek megfelelő irányba továbbfejleszteni termékeinket!